Így imulzusvásárolok én 🙃 - Proaktív ügyfélszerzés esettanulmány

Így imulzusvásárolok én 🙃 - Kustár Blanka Brand Storyteller így élte meg az ügyfélszerzés folyamatát az "Elegánsan láthatóvá válni és ügyfelet szerezni" workshop kapcsán.


Blanka tollából:


A proaktív ügyfélszerzés és a LinkedIn láthatóságnövelés számomra nagyon erős hívószavak voltak, ennek ellenére nagyon sokszor meggondoltam, benevezzek-e Zsuzsi Kocsis és Tunde Posfai workshopjára.


Amikor elővezettem annak a két embernek, akiknek legjobban adok a szavára, hogy gondolkodom ezen, mindketten le akartak beszélni róla. Elbizonytalanodtam, de nem tudtam elengedni.


Nem hagyott nyugodni az a szelíd és kedves figyelem, ahogy korábban Zsuzsi felvette velem a kapcsolatot, és hosszan beszélgettünk messagingen, majd még zoomon is fél órát. Semmit nem akart rámnyomni, az látszott, hogy szeretne kapcsolódni, őszintén érdeklődik irántam, tudja, hogy hasznomra lehetne és reméli, hogy ezt én is meglátom.


Úgy váltunk el, hogy szerinte beszélnem kellene Tündével is, amire még aznap (péntek este 8-kor!) sort kerítettünk. Mi már korábban találkoztunk egyszer, számon tartottuk egymást, sőt, volt közöttünk egy erős, ösztönös respect is a másik iránt - annak ellenére, hogy közelről nem ismertük egymás tevékenységét.


Tünde nagyon célirányos kérdéseket tett fel és több opciót is ajánlott nekem arra, hogyan tanulhatnék tőle. És ő is rám bízta, hogy mit választok, választok-e.


Miután letettük a telefont, legszívesebben azonnal befizettem volna a workshopra, de adtam még magamnak pár napot - már így is lekéstem az early bird kedvezményt, mindegy volt…

Szóval szkrolloztam még kicsit mindkettejük honlapján (ez azt jelenti, hogy kiolvastam minden oldalt és aloldalt), aludtam is rá párat.


Aztán döntöttem: megyek.


Arra gondoltam, ha csak annyit megtanulok tőlük, hogyan bánjak úgy a lehetséges ügyfeleimmel, ahogy ők velem (lépésről lépésre építve, erősítve a kapcsolatot, szabadságot hagyva, mégis ellenállhatatlanul vonzva), az már oké lesz.


Már láttam, mit csinálnak, de érteni is akartam.


És


meg is kaptam, amiért mentem.


Egy nagyon fontos stratégiai irányt és egy akcióterv-kezdeményt, amit azóta kidolgoztam és elkezdtem megvalósítani.

Ugyan még csak 3 napja csinálom, már érzem a hatását. Persze még nem a láthatóságomon, inkább azon, ahogy magamat látom, mutatom. És ott kezdődik minden.



Természetesen nagy büszkeség olvasni a sorokat, ezzel párhuzamosan azt gondolom, hogy a történetben benne vannak azok a kulcs elemek, amelyek módszertani elemként is

felhasználhatóak ügyfélszerzési folyamatban.


Brand storytelling vonalon keresd Kustár Blankát, ha Te is szeretnél ilyen fantasztikusan megírt történetet.

LinkedIn láthatóság kapcsán fordulj bizalommal Posfai Tündéhez.

Proaktív ügyfélszerzés kapcsán pedig én tudok segíteni, Kocsis Zsuzsi


Az említett workshop (online) következő alkalma:

2024.01.24-én lesz, ahol az egész napot a témának szenteljük.


Kapcsolat

Kérdésed van a szolgáltatáscsomaggal kapcsolatban?

Írj nekünk egy e-mail-t hello@innoleads.eu

Segítségre van szükséged, vagy jelentkezni szeretnél a szolgáltatásainkra?

Írj nekünk egy e-mail-t hello@innoleads.eu